Přejít na produktové menu

Výroba ortopedické obuvi

Zakázková výroba ortopedické obuvi Výroba ortopedické obuvi

Vyrábíme obuv na zakázku, jak ortopedickou, tak běžnou pohodlnou vycházkovou, či zdravotní obuv.  Na základě měrných podkladů Vám vyrobíme ortopedickou obuv dle Vašich představ a požadavků.

Pro základní střih můžeme použít modelový katalog ortopedické obuvi, přidržet se vzoru některé nabízené sériové zdravotní obuvi u nás na prodejně, nebo vytvořit kopii Vámi oblíbeného modelu obuvi. U zakázkové obuvi provádíme zkoušky až do chvíle, kdy ortopedická obuv dokonale sedí. Naším cílem je vyrábět ortopedickou obuv tak, aby se co nejvíce přibližovala vzhledu sériově vyráběné obuvi. Tím se snažíme rozbíjet mýtus, že ortopedická obuv musí být nevzhledná.

U imobilních zákazníků, jsme schopni zajistit odebrání měr ortopedické obuvi, následné zkoušky ortopedické obuvi  a konečné předání ortopedické obuvi přímo u zákazníka v místě bydliště.

Na přání zákazníka jsme schopni zajistit individuální výrobu kopyt přímo ve Zlíně, což v případě opakované zakázky velmi usnadní a urychlí výrobu ortopedické obuvi na zakázku. Taková kopyta na výrobu ortopedické obuvi jsou pak majetkem zákazníka a dostává je domů spolu s hotovou ortopedickou obuví. 

Na požádání Vám pošleme kalkulaci na výrobu ortopedické obuvi, včetně hodinové předkalkulace, potřebné pro schválení některých druhů ortopedické obuvi revizním lékařem zdravotní pojišťovny. V případě potřeby nás můžete kontaktovat na telefonu: 777 260 824 nebo na e-mailu: david.suzan@zdraveobouvani.cz.

E-shop „Radost v každém kroku...“


Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři