Přejít na produktové menu

Nesmeky na led

Proč riskovat naraženou kostrč, modřiny, nebo dokonce vážnější zranění, jako je zlomenina nohy či krčku, když řešení je tak jednoduché… Nesmeky na led

Ve Studiu zdravého obouvání můžete vybrat z široké řady “nesmeků na led”. V současné době nabízíme osm typů nesmeků na led.

I nejlepší boty, budou na ledu klouzat. Nesmeky zabraňují uklouznutí na kluzkém, mokrém, či zledovatělém povrchu především v zimním období. Nesmeky se snadno nasazují a sundávají. Použití nesmeků je jednoduché. Prostě si nesmeky přetáhněte přes podrážku bot jako návleky. Nesmeky neomezují při chůzi nebo běhu.

 

Nabízíme pět základních skupin nesmeků:

1. pásek na suchý zip s hroty – nasazuje se na přední část obuvi
2. gumový nesmek na obuv s osmi karbido wolframovými hroty na patě i na špici – návlek je nasazen přes celou obuv a zajišťuje stabilitu jak na špici, tak na patě. Nesmek neklouže na dlažbě!
3. gumový nesmek na obuv se čtyřmi ocelovými hroty na špici – návlek je nasazen přes celou obuv a zajišťuje stabilitu na špici, přičemž pata zůstává volná
4. nesmek na patu se zajišťujícím páskem kolem nártu – návlek má čtyři hroty z karbidu wolframu zajišťující stabilitu v patě. Je bezpečně fixovaný na obuvi a dá se s ním pohodlně řídit v autě, a jednoduše se dá vyklopit za patu.
5. textilní pásky s masivními ocelovými hroty umístěnými do kříže, zajišťující stabilitu v přední části obuvi. Zajišťují se kolem nohy pomocí pásků.

 

Nesmeky “DueNorth” jsou certifikovanou ochrannou (pracovní) pomůckou s certifikáty ES. Certifikáty jsou ke stažení na stránkách dovozce na www.naled.cz.

 

POZOR: Nesmeky “DueNorth”  nejsou určeny pro použití na botách s velmi vysokými a úzkými podpatky! Tedy botách typu "lodičky" a "kozačky" na vysokém podpatku. Většinou je ale lze bez nejmenších problémů použít na pánských společenských botách s vyšším podpatkem.

 

 

E-shop „Radost v každém kroku...“


Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři