Přejít na produktové menu

Často kladené otázky

Chápeme, že si chcete před cestou k nám zjistit co nejvíce informací. Některé dotazy se velmi často opakují, a tak jsme je pro vás přehledně sepsali níže. Často kladené otázky

Je potřeba se objednávat na výrobu ortopedických vložek?

Pokud Vám lékař nedoporučí navštívit s Vašimi problémy přímo pana Jakuba Suzana, objednávat se nemusíte a můžete přijít kdykoli během naší otevírací doby. Vezměte s sebou prosím obuv, do které budete vložky nosit, a posaďte se v naší čekárně.

Jak dlouho trvá výroba ortopedických vložek?

Standardní doba výroby vložek se pohybuje kolem 5 týdnů. Nicméně se jedná o ruční výrobky, které vyrábí naši zaměstnanci, proto se může stát, že v období chřipek a nachlazení bude tato doba potřebovat prodloužit. Děkujeme za pochopení. Pokud na vložky spěcháte, je možné připlatit si za expresní výrobu.

Je potřeba se objednat pro vyzvednutí vložek?

Po obdržení SMS, že jsou Vaše vložky hotové, či připravené na zkoušku, není potřeba se objednávat a můžete kdykoli během naší otevírací doby přijít. Nezapomeňte si s sebou vzít doklad o přijetí zakázky a kauce, a obuv, do které vložky budete moci vyzkoušet.

Vzal/a jsem si rozpracované vložky na vyzkoušení domů a potřebuji je nechat dokončit, musím se objednat?

Nemusíte. Pokud je třeba na vložkách udělat nějaké úpravy, i pokud je vše v pořádku, a chcete je pouze nechat dokončit, přijďte kdykoli během naší otevírací doby, a my Vám vložky na počkání upravíme a dokončíme.


Bot mám více, které mám na naměření vložek přinést?

Individuální ortopedické vložky je možné přendávat z jedné obuvi do druhé, ale při jejich naměřování je pro nás důležité znát alespoň tvar a velikost Vaší obuvi, aby mohly být vložky opravdu `na míru`. Také nezapomeňte na dobu výroby vložek, pokud si zadáváte vložky do výroby na konci léta, vezměte s sebou typ obuvi, kterou budete nosit na podzim.

Lze vyrobit vložky do letních bot?

Ortopedické vložky lze dát do jakékoli obuvi, která je uzavřená nebo má vyjímatelnou stélku. Do letní obuvi tedy většinou doporučujeme ortopedickou úpravu, která se lepí napevno přímo na stélku obuvi.

Prodáváte dětskou obuv?

Naše nabídka dětské obuvi je z kapacitních důvodů našeho skladu omezená, naleznete ji v záložce Dětské zboží - Dětská obuv. Pokud u nás nenajdete to, co hledáte, rádi Vám doporučíme specializované prodejny, či výrobce, kteří dětskou obuv prodávají.

Jaká je platnost poukazu na vložky předepsaného lékařem?

1 měsíc.

Kdo mi může poukaz na vložky předepsat?

Ortoped nebo rehabilitační lékař.

Kdy máte otevřeno?

Od pondělí do pátku máme otevřeno od 9:30 do 18:00 a v sobotu od 9:00 do 13:00.

Je možné u Vás zaparkovat?

S parkováním je to u nás, stejně jako ve zbytku Prahy, trochu komplikované. Nejbližší možné parkování je v ulici Grafická, kde jsou parkovací automaty. Bohužel nemůžeme zajistit, že zde bude vždy možné zaparkovat, a tak doporučujeme zaparkovat v OC Nový Smíchov a popojet k nám jednu stanici tramvají (zastávka Bertramka).

E-shop „Radost v každém kroku...“


Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři